A Szamárfül Projekt az alkotás, a kreativitás, a művészetek, a színház, a zene és a pedagógia miniatűr kortárs játszótere

magyar népmesék kezdőknek és haladóknak

Vettünk egy magyar népmesét és gyúrogattuk, játszottunk, kísérleteztünk vele. Legóztunk, és közben rengeteg kérdés merült fel bennünk.

Ki ne félne az öregségtől? Pedig a születésnapon mindig azt kívánjuk, hogy az ünnepelt éljen még száz évig! Akkor ez most hogy is van?

Milyen is az öregség? Kell-e félnünk tőle?

Mi lapul egy idős emberben? Esetleg egy fiatal? Egy királylány? Egy játékos ezerarcú bohóc? Vagy semmi más, csak önmaga, a poros emlékeivel, amiket gyakran el is felejt?

Előadásunkról bővebben itt olvashatsz! >>>

Cerka tinka a Tháliában

Cerka tinka és a Szürke lord

Már budapesten is láthatjátok legújabb előadásunkat!

2018. november 3-án láthatta közönségünk a Thália Színház Arizona Stúdiójában Cerka Tinka és a Szürke Lord kalandjait.

Lemaradtál róla? Semmi baj! Decemberben és januárban is kétszer látható. Talán a karácsonyfa alá is jut egy-két jegy.

Bővebben itt olvashatsz az előadásról>>>

Hiszünk abban, hogy a szülői magatartás ragadós: ha a gyermek látja, hogy apa és anyA élvezi a mesét, akkor ő maga is közelebb érzi Majd magához a színház világát.

GóleMese

Előadásunkban négy mesét is elrejtettünk nektek. Persze ezeket nem kell keresgélnetek, ott lesznek rögtön a szemetek előtt, mihelyst eljöttök és megnézitek ezeket.

Lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere: idősek és fiatalok, szegények és gazdagok, kutya, betyárok, boszorkányok, méhek, virágok, gránátalma, ami ha nem is robban, de nagyot szól, és mindez persze élő zeneszóval, akciójelenetekkel és némi interakcióval.

Ha többet szeretnél tudni, akkor kattints ide!

gólemese a IX. KAPOSVÁRI ASSITEJ GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGI SZÍNHÁZI BIENNÁLÉn

Május 9-én a IX. Kaposvári Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennállé versenyprogramjában szerepelt a GóleMese című előadásunk.

Nagy érdeklődés fogadta a darabot és rengeteg dicsérő szót kaptunk a közönségünktől, amit ezúton is köszönünk. Egy igazi családias hangulatú, ugyanakkor komoly szakmai beszélgetésekre lehetőséget biztosító rendezvény volt az idei biennállé. Az elképesztő háttérmunkának köszönhetően minden produkció úgy érezhette magát, mintha csak a megszokott közegében játszana. A nézőközönség pedig csupa színházértő és szerető fiatalból állt, akiknek hatalmas élmény volt játszani. Mi pedig megkaptuk a legnagyobb elismerést, amit egy előadás kaphat: egyik kis nézőnk, aki végig aktívan részt vett a történet alakításában, az előadást követően odaállt elénk, és 10 éve minden tapasztalatával azt mondta:

"Ez volt életem legjobb előadása."

Mi pedig biztosan tudjuk, hogy angyalok márpedig léteznek, és időnként leszállnak közénk.