Szamárlétra

A Szamárfül Projektet 2010-ben alapítottuk hárman - Bognár Anna, Berki Szofi és Bernáth Dénes - azzal a céllal, hogy tartalmas, könnyen utaztatható gyermekszínházi előadásokat készítsünk, és ezeket az ország különböző területein bemutassuk. Elmondhatjuk, hogy az elmúlt években valóban beutaztuk az egész országot. Több mint 500 előadást, környezettudatos foglalkozást tartottunk a Sopron melletti Ágfalvától a Záhonnyal szomszédos Zsurkig, Esztergomtól Pécsig, de eljutottunk Szlovákiába és Prágába is.

Előadásaink rendszeresen láthatóak voltak Budapest meghatározó kulturális tereiben, pl. Rózsavölgyi Szalon, MOMKult, Budapest Jazz Klub, Púder Bárszínház. Az utóbbi időszakban előadásainkat a Jurányi Inkubátorházban tekinthetők meg.

2011 nyara óta rendszeresen szervezünk nyári drámatáborokat 6-12 éves gyerekek számára.

Együttműködő partnereink:

  • ·        Suhanj! Alapítvány
  • ·        Down Alapítvány
  • ·        Heim Pál Gyerekkórház
  • ·        Pilisi Gyermekotthon 

Ars poeticánkat követve olyan előadásokat hozunk létre, amelyek egyaránt szórakoztatják a gyermekeket és a szülőket. Hiszünk abban, hogy a szülői magatartás ragadós: ha a gyerek látja, hogy apu, anyu élvezi a mesét, akkor ő maga is közelebb érzi magához a színház világát.

Az előadások időpontjait itt találod

Aloldalak (1): Tagjaink
Comments