Csacsi, gyík!

Hol és mikor lehet megnézni az előadásokat?

Bárhol és bármikor meg lehet nézni, ha meghívsz minket. Ha pedig a szüleiddel vagy a barátaiddal szeretnél eljönni, akkor kövesd nyomon a Mikor játszunk? oldalt, és ott meglátod.

Mennyibe kerül?

Tapasztalataink szerint minden alkalom más és más. Mivel általában mi utazunk, így fontos tényező lehet a távolság, hogy hányan lennének a nézők, hogy hány alkalommal kellene lejátszanunk egy nap, vagy esetleg akár több egymást követő nap. Keressetek meg minket! Mondjátok el az elképzeléseiteket! Eddig még mindenkivel sikerült megegyeznünk. Kedvezményekről olvashatsz a Partnerprogram menüpont alatt.

Mik a darab technikai igényei?

Gyakorlatilag semmilyen technikai igénye nincs a darabunknak. Csak annyi fényre van szükségünk, amennyi ahhoz kell, hogy a nézők lássák az előadást.

Hányan nézhetik meg egyszerre az előadást?

Mi úgy gondoljuk, hogy legföljebb 100 gyerek nézheti meg egyszerre az előadást. Mivel a bábok elég kicsik, kénytelenek vagyunk limitálni a nézőszámot. De szívesen játszunk több érdeklődő vagy nagyobb intézmény esetén két vagy több előadást.

Milyen hosszú az előadás?

45 perc és egy óra között mozog a gyerekek/nézők interaktivitásától függően.

Hol játszanátok?

Bárhol el lehet játszani, ahol emberek jól érzik magukat. Óvodákban, iskolákban, művelődési házakban, fesztiválokon, családi házban, nyaralóban, garázsban, pajtában, fészerben, csűrben, tóparton, homokdűnén, erdő mélyén, szóval tényleg bárhol. Távol álljon tőlünk, hogy tippeket adjunk! Lepjetek meg!

Kiknek szól az előadás?

Három-négy éves kortól felfelé bárkinek öröme lehet benne. Persze lefelé is, csak korlátozott ideig. Igyekeztünk odafigyelni arra, hogy ne csak a gyerekeknek legyen élvezetes, hanem a szülők is kedvüket leljék benne. Reméljük, hogy a szülő magatartása ragadós lesz a gyerek számára. Ha azt tapasztalja, hogy a nagyi is élvezi az előadást, akkor látni fogja, hogy ez jó dolog.

Nem találtál választ a kérdéseidre? Akkor írj nekünk a szamarfulprojekt@gmail.com-ra!


ĉ
Dénes Bernáth,
2012. jún. 12. 15:51
ĉ
Dénes Bernáth,
2012. jún. 12. 15:50
Comments